Egyptiska religionen Animerade Gif

Bästa gifs av Egyptiska religionen

Stå inte ut

Egyptiska religionen Gifs

Vi fick 104 gifs av Egyptiska religionen vid Gifmania
Egyptiska religionen Animerade Gif och bilder

¡Egyptiska religionen!

Bilder av Egyptiska religionen

Galleri för att ladda ner Egyptiska religionen animerade gif. Du kan ladda ner på hemsidan alla bilder som vill använda i PowerPoint-presentationer, för dig webbdesign, att animera innehållet på din blogg eller att göra jobb.Denna uråldriga religionen är en uppsättning övertygelser som var de gamla egyptierna. Det är en polyteistiska religion, eftersom det tillbe en massa olika gudar. Under regeringstiden av Akhenaton förbjöds att dyrka en annan gud än Aton, solguden.

Egyptiska religionen Clip Arts

Animerade Bilder av Egyptiska religionen

Bästa gifs av Egyptiska religionen att använda som animerade vykort eller dela på sociala nätverk. Glöm inte att dela dina bilder på Facebook, Google + eller Twitter. Många egyptiska gudar avbildas med en människokropp och djurhuvud, som Ra och Horus (falcon-headed), Anubis (enhövdad), Seth (chef för djur) eller Thoth (ibis- huvud). Andra har människohuvud, som Osiris, Amun, Isis och Maat.

Gratis illustrationer av Egyptiska religionen att använda i vad du vill. Du kan fritt ladda ner alla bilder och illustrationer animerade gifs du vill. I det gamla Egypten, cheferna var faraonerna. De egyptiska kungar ansågs nästan gudomligt ursprung, och därför i deras hieroglyfer representeras av olika egyptiska gudar. Narmer var den första faraon som styrde Egypten under år 3050. C.

Vet du hur man använder Egyptiska religionen bilder?

Bilder och Animerade Bilder från Egyptiska religionen som du kan sätta i arbete, text och webbsidor. Grafiskt material för designers och webbdesign. För illustratörer, studenter och yrkesverksamma. Det finns många karakteristiska symboler för denna religion. Symbolerna för en farao var Heka (eller slaga, ett verktyg som används som gissel) och Nejej käppar (en personal eller sockerrör- formad kurva), och Nemes (en huvudbonad som faraonerna bar med sin krona).

Egyptiska religionen Grafik du har till ditt förfogande om du gör en väg Egyptiska religionen eller arbete, en rapport eller annan dokumentation som krävs konstverk. Dessutom, alla vårt galleri kan du ladda ner som gifs pack. De mest populära byggnaderna som hör till det antika Egypten är egyptiska tempel som är inriktade på vissa gudar och pyramider, som var begravnings strukturer där faraonerna begravdes med sina tillhörigheter.